Personlig Trening

[vc_row enable_grid_lines=»»][vc_column][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row][vc_row enable_grid_lines=»»][vc_column width=»1/4″][vc_single_image image=»62″ img_size=»large»][/vc_column][vc_column width=»3/4″][vc_column_text]

Personlig trening er for deg som ønsker å nå dine målsetninger i livet og få en sunnere livsstil som fører til økt styrke, strammere kropp og større muskler. Det er mye lettere enn du tror når du gjør det riktig og allerede etter kort tid merker du at kofta passer bedre.

Noen ønsker å komme i bedre form til kalvemerkinga og elgjakta, mens andre satser på Bingesrittet eller Saami Ski Race. Uansett kan riktig trening og kosthold føre til at du oppnår dine målsetninger raskere sammen med personlig trener.

Hvis du har behov for å redusere fettprosent og få ny motivasjon til å komme tilbake til godformen, så kan personlig trener lage treningsprogram og kostholdsplan som gir varige resultater raskere. Sammen er det lettere å få treningsmotivasjon, spise smartere og bli sunnere.

Personlig trener kan også hjelpe deg med skadeforebyggende trening og øvelser for å komme tilbake etter sykdom eller skade. Små endringer i hverdagen kan gjøre stor forskjell i det lange løp.

SUNNERE KOSTHOLD

Man har særdeles gode vilkår for å lykkes med sunnere livsstil når man bor i Kautokeino. Alle har god tilgang til verdens råeste råvarer og kompetanse til å lage utrolig mange gode matretter av tørket kjøtt, kokt kjøtt, biđus, buljong, reinlever, márfi, margebein, blodmat og mye annet sunt.

I tillegg har man tilgang til ferskvannsfisk som sik, ørret, røye og gjedde. Hvis man i tillegg ofrer seg litt og spiser grønnsaker så får man ufattelig sunt kosthold som hjelper mot hjerte- og karsykdommer samtidig som det er kosthold på budsjett.

// KOM IGANG I DAG

Ta kontakt med oss hvis du fortsatt har spørsmål om gruppetrening og vi hjelper deg å komme i gang med en ny varig livsstil. Klikk på annonsen under for å komme til vår kalender hvor du kan se våre treningsøkter hos Thon Active Kautokeino.

// ANNONSE MED LENKE TIL MINDBODY

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]